כשמצטרפים לקבוצות וערוצים, אנשים שאתם לא מכירים יכולים לראות את הפרופיל שלכם. כברירת מחדל טלגרם מסתיר חלק מהפרטים, אבל כדאי לוודא שההגדרות מכוונות כמו שצריך.
שלב אחר שלב
פתחו את טלגרם ועברו להגדרות.
היכנסו ל”פרטיות ואבטחה”.
בחרו “מספר טלפון”.
תחת “מי יכול לראות את המספר שלי” בחרו “אף אחד”.
תחת “מי יכול למצוא אותי לפי המספר” בחרו “אנשי הקשר שלי”.
עוד הגדרות ששווה לבדוק באותו מסך
תמונת פרופיל: אפשר להגביל לאנשי קשר בלבד.
נראה לאחרונה: אפשר להסתיר מזרים.
קבוצות: אפשר לקבוע שרק אנשי קשר יוכלו לצרף אתכם.
המידע באתר כללי בלבד ואינו מהווה ייעוץ רפואי או משפטי.




